Документи для оформлення візи

ДОКУМЕНТИ, необхідні для оформлення візи

Посольство підтверджує та запевняє Вас, що дана візова інформація на нашому сайті є абсолютно достовірною, актуальноюб, ПОВНОЮ,  ТА РЕГУЛЯРНО ОНОВЛЮЭТЬСЯ!

Шенгенська віза (тип С) може бути видана для короткотермінового перебування або для декількох перебувань в Шенгенському просторі, загальний термін яких не перевищує 90 днів протягом 6 місяців:

1-разова Шенгенська віза – максимум до 90 днів перебування протягом 6 місяців.

Багаторазова Шенгенська віза – максимум до 90 днів перебування (у загальній сумі) протягом кожних 6 місяців, що відраховуються починаючи з дати першого в’їзду в Шенгенський простір. Багаторазова Шенгенська віза може бути видана строком дії до 5 років.
Також див.: Як правильно користуватися багаторазовою шенгенською візою (тип С)?